El PSC de Mataró : No donarem cap mena de suport al posible referèndum de l’1 d’octubre.

En un comunicat, els socialistes han aclarit que no adoptaran “cap mena de mesura ni activitat administrativa relaconada amb el possible referèndum”. Constaten que aquest no està “legalment convocat” i que no coneixen “les obligacions, si n’hi ha, de les administracions locals”. Consideren que a hores d’ara ningú sap “quin suport legal” tindrà el referèndum i “quines responsabilitats tindran els empleats públics”. I davant d’això apunten que cap administració “podrà comprometre’s” a donar-hi suport.

Segons informa Capgros.com a la seva web,amb aquesta decisió, el partit entra en xoc amb el seu soci de govern a Mataró, CiU (actual PDeCAT). Els exconvergents han anunciat que posaran a consulta de la militància si han de mantenir l’acord de govern amb els socialistes si aquests rebutgen donar suport al referèndum facilitant espais municipals per a la seva celebració. Quelcom que ja es donava per fet que seria així i que ara el PSC ha acabat de manifestar amb aquest comunicat.

Consideren que a hores d’ara ningú sap “quin suport legal” tindrà el referèndum i “quines responsabilitats tindran els empleats públics”
Respecte al pacte de govern, els socialistes confien que el grup de CiU/PDeCAt mantindrà l’acord, i recorden que aquest preveu que en “matèries de política general” els dos partits puguin mantenir la seva independència de criteri i expressar-se de forma diferenciada. “No hi haurà cap motiu de trencament del pacte”, assguren al comunicat. Tot i així, obren la porta a que CiU marxi. “En tot cas CiU pot, és l aseva decisió, abandonar el Govern Municipal”, afirmen.

Comentaris

COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser