[ÚLTIMA HORA] La policia mata Younes Abouyaaqoub, l’autor de l’atemptat de Barcelona en

Els Mossos d’Esquadra han abatut l’autor material de l’atemptat de Barcelona, ​​Younes Abouyaaquoub. El que fins ara era l’home més buscat per la policia, ha caigut a Subirats (Alt Penedès).

La seva localització ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana. Una veïna ha vist a primera hora de la tarda un home semblant a Abouyaaqoub apropant-se a les cases. Quan dona li ha increpat i li ha preguntat que feia allà ha sortit corrent en direcció a unes vinyes.

És llavors quan la veïna ha alertat a les autoritats. Una patrulla s’ha acostat ràpidament a la zona i quan l’han localitzat ha mostrat el que semblava un cinturó d’explosius.

L’home ha estat abatut però, en aquest moment, el dispositiu roman obert i els Tedax estan treballant sobre el terreny per descartar qualsevol perill.

La policia catalana ha confirmat passades les quatre de la tard que hi havia un “incident obert” a Subirats (Alt Penedès) en el seu compte de Twitter.

Des de dijous passat, quan es va produir el brutal atropellament que va acabar amb la vida de 13 persones i que va ferir més d’un centenar, s’havien intensificat tots els controls per part dels diferents cossos de seguretat de l’estat en carreteres, estacions i altres vies de comunicació de tot el territori.
Després de l’atropellament, Abouyaaqoub va abandonar la Rambla per l’interior del mercat de la Boqueria i va aconseguir fugir fins a la Zona Universitària. Allà va apunyalar al jove Pau Pérez i va fugir en el seu vehicle per l’avinguda Diagonal. En el seu camí, es va trobar amb un control policial on va atropellar una agent dels Mossos i va aconseguir escapar-se. El vehicle va ser localitzat a Sant Just Desvern costat de l’edifici Walden, però sense rastre de Aobuyaaqoub.

Des d’aquest moment, els Mossos d’Esquadra no havien tingut més pistes del seu parador fins aquesta mateixa tarda, quan ha estat localitzat a Subirats, a l’Alt Penedès. L’operatiu continua obert i els controls d’entrada i sortida per carretera s’han intensificat.

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser