Puigdemont envia aquesta carta a Albiol : ” “Porto mesos, des del gener passat, esperant que el president del Govern espanyol …

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha acceptat aquest divendres reunir-se amb el líder del PP català, Xavier García Albiol, i així li ha comunicat en una carta enviada al popular. Puigdemont recalca que accepta aquesta reunió proposta per Albiol fa dos dies a través també d’una carta-, tot i les “clares faltes de respecte” que el líder popular ha mostrat cap a la majoria parlamentària sobiranista.

El president accepta reunir-se amb el diputat popular però no dins el termini que li demanava Albiol: Puigdemont ha fixat la cita per a “la segona quinzena del mes d’agost”, mentre que el líder del PP volia que fos a la primera.

El president també li ha retret a Albiol que el president del Govern, Mariano Rajoy, no accepti reunir-se amb ell per abordar el referèndum de l’1 d’octubre i altres temes d’interès per a la Generalitat. “Porto mesos, des del gener passat, esperant que el president del Govern espanyol tingui amb mi la mateixa consideració que vostè amablement em demana i que es mereix que jo li dispensi”, conclou.

Puigdemont li anticipa a Albiol que vol parlar de “la fractura” que va generar el Tribunal Constitucional amb la sentència sobre l’Estatut i que, segons lamenta, obliga els catalans a aplicar una norma que no és la que van votar en referèndum.

“Plenament legal”

Mentre Albiol advertia en la seva carta de les greus conseqüències d’organitzar un referèndum, Puigdemont li replica a la seva que la votació de l’1 d’octubre és “plenament legal i plenament legítima”.

“El fet que no hagi pogut ser acordat amb el Govern central, tal com hauria desitjat, no ho invalida” com a mecanisme per conèixer la posició dels catalans sobre la independència de Catalunya.

Comentaris
COMPARTEIX !

11 thoughts on “Puigdemont envia aquesta carta a Albiol : ” “Porto mesos, des del gener passat, esperant que el president del Govern espanyol …

  1. Curt .., com a mínim de mires, qui es capaç d’escriure això del nostre president.
    Si no t’agrada el proper 02/10 pots emigrar al país del costat.., i serem veïns

  2. El que ha sigut normal, es que els catalans prosin i el gobern de castella-español disposi, pero aixo sembla que no sara tan facil en el present i el futur.. Dividir la societat catalana, es una consecuencia de enrocament dels amos.

  3. Perdona que t ho digui sr anònim però la única fractura que hi ha és la que provoca el pp,Cs,I tot l unionisme,o lo que els interessa fracturar,a casa meu gi ha gent de tota mena i no hi tenim cap problema,els catalans volem tenir un estat propi per viure millor,els que se sentin espanyols i els que no,el que no volem és que desde l estat espanyol ens imposin només la cultura espanyola i a sobre és vulguin carregar la nostra,

  4. Curt de mires el president de la generalitad q no acapta las leyes q prometio i divide a los catalanes esto terminara como el 34

  5. Una carta molt correcta, però no crec que entengui lo que li expliqui el President perquè aquest Sr. es curt de mires.

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser