L’ANC fa campanya al Prat dient “potser ara entens per què molts catalans direm sí”

L’ANC fa campanya pel referèndum a les cues de l’aeroport del Prat
Amb fullets en català, castellà i anglès, interpel·len els viatgers afectats per les cues dient-los “potser ara entens per què molts catalans direm sí”.
Membres de l’Assemblea Nacional Catalana, l’ANC, han anat aquest dilluns al matí a l’aeroport del Prat per fer campanya pel referèndum. Ho han fet repartint propaganda amb el lema “L’1 d’octubre votarem sí per gestionar millor les nostres infraestructures” entre els viatgers de les cues provocades pel conflicte laboral d’Eulen:

Segons informa TV3 en aquests fullets relacionen aquest conflicte laboral amb la gestió centralitzada dels aeroports espanyols, que qualifiquen de “deficient” i “opaca”. Asseguren que Eulen és una empresa “amiga” del govern espanyol i que té el personal en unes condicions laborals “pèssimes.”

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser