Presó sense fiança per a Jorge Casas, el pistoler de Gavà

La magistrada titular del jutjat número 8 de Vilanova i la Geltrú ha decretat la presó sense fiança per a Jorge Casas Cordero, conegut com el pistoler de Gavà. L’home, de 44 anys, s’ha acollit al seu dret a no declarar, i va passar la nit del dissabte a les dependències policials dels Mossos d’Esquadra de Vilanova. Casas seria l’autor del tiroteig que va tenir lloc el dijous passat a la tarda a Gavà, i està investigat per dos assassinats, a Miami Platja i a Vilanova, i tres intents d’homicidi. L’assaltant va atacar amb una arma llarga dos policies locals a Gavà, ferint de gravetat un d’ells, i es va escapar. Finalment, però, va ser detingut pels agents a Canyelles, a la urbanització de Muntanya de Mar, després d’un espectacular operatiu policial.

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser