ALBIOL “Els catalans que actuem amb respecte a l’estat de dret, no hem de témer res”

“L’Estat només actuarà contra aquells que es dediquen a dividir i fracturar la societat, com ell mateix”, ha insistit Albiol. “La resta de catalans, els que actuem amb respecte a l’estat de dret, no hem de témer res. Al contrari, l’Estat seguirà garantint la llibertat i la democràcia que està posant en risc Puigdemont”, ha conclòs.

Podem fa “un exercici d’equilibrisme absurd”

El portaveu de C’s a la comissió de Salut del Parlament, Jorge Soler, ha criticat la indefinició de Podem a l’hora de donar suport al referèndum. “Podem està fent un exercici d’equilibrisme absurd que no porta enlloc perquè tots saben que això acabarà en unes eleccions democràtiques a Catalunya”, ha dit el diputat.

Soler ha demanat als comuns que “es posicionin amb un projecte alternatiu” enlloc de ser la “crossa” dels partits separatistes. Així mateix, assegurt que Catalunya necessita un projecte alternatiu que pensi en tots els catalans i ha defensat el paper de C’s per oferir-lo: “Ni Podem ni els partits separatistes no podem fer-ho”.

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser