Rajoy “Puigdemont liquida la Constitució i la llei”

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha qualificat la llei del referèndum presentada aquesta setmana d’impròpia d’una democràcia. Des d’Hamburg, on ha participat en la cimera del G-20, Rajoy ha afirmat que no farà res fora de la llei.

“Faré exactament el contrari del que fa el senyor Puigdemont. El senyor Puigdemont està liquidant la Constitució espanyola i la llei. Jo no faré res, insisteixo, res, fora de la llei. És a dir, exactament el contrari del que fa el senyor Puigdemont.”

Rajoy ha avisat Puigdemont que només pot fer el que li permet la llei:

“Per tant, jo no soc capaç de fer qualsevol cosa. Només soc capaç de fer allò que em permet la llei i que crec que és positiu per defensar els interessos generals d’una majoria de ciutadans de Catalunya i de tot el nostre país.”

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser