Podem desafia Pablo Iglesias i crida a participar “activament” en l’1-O

El secretari general de Podem --la marca catalana de Podemos--, Albano-Dante Fachin, ha anunciat aquest divendres que la seva formació ha decidit participar en el referèndum de l'1-O "activament, entenent-la com una mobilització social políticament legítima", i fent campanya per aquesta, el que contradiu el criteri de la direcció estatal de la formació estatge.

Tant el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, com els principals dirigents 'morats', han manifestat en reiterades ocasions que tot i que entenen que la consulta que prepara la Genetalitat és una "movilizción política legítima", es tracta també d'una iniciativa "unilateral" que no soluciona el conflicte territorial a Catalunya perquè no té garanties no tindrà cap efecte, en no ser vinculant. Per això, han negat el seu suport al full de ruta del president català, Carles Puigdemont, i han defensat la necessitat d'impulsar en el seu lloc un referèndum pactat entre la Generalitat i el Govern estatal, com a única via per poder exercir de forma real el dret a decidir.
Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser