Rivera del Govern: “No tenen gent, ni cens, ni urnes, ni paperetes”

ACN Madrid .- El líder de Cs, Albert Rivera, ha assegurat aquest dimecres en una entrevista a la Cadena Ser que el resultat del concurs per a la compra d’urnes –que la Generalitat ha acabat declarant desert- és un fet “significatiu” que demostra el “fracàs” del govern de Puigdemont a l’hora d’intentar fer realitat el referèndum. “No tenen ni tan sols gent per posar en marxa el referèndum, no tenen cens, no tenen urnes, no tenen paperetes i sobretot no tenen a la llei del seu costat”, ha dit. Segons Rivera, el resultat del concurs posa de manifest també que “no tothom està disposat a saltar-se la llei com el senyor Puigdemont i segurament hi ha moltes empreses que quan veuen un concurs que està recorregut pel Tribunal Constitucional i que està fora de la llei respecta les regles del joc”.
Per aquest motiu ha demanat “una reflexió” al govern de la Generalitat i als partits independentistes “perquè aquest procés només porta al xoc de trens i a la fi d’un projecte que divideix la societat catalana”. “Tan de bo puguem tenir algun dia un interlocutor a Catalunya que parli de finançament autonòmic, de competències, que vingui al Senat a la Conferència de Presidents, que és la seva feina”, ha dit.

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser