Press "Enter" to skip to content

🔴 [ÚLTIMA HORA] Puigdemont convoca una reunió d’urgència a Ginebra

🔴 [ÚLTIMA HORA] Puigdemont convoca una reunió d’urgència a Ginebra
4.4 (87.56%) 45 vots

No és gens descartable que Marta Rovira i Anna Gabriel participin en les converses; la secretaria general d’ERC i l’exdiputada de la CUP resideixen a la ciutat helvètica des de la seva marxa a l’exili. En les darreres setmanes s’ha especulat molt sobre el paper que pot adoptar Rovira en el dia a dia d’ERC, sobretot a partir de l’anunci d’Oriol Junqueras d’optar a la reelecció com a president del partit en el pròxim Congrés Nacional.

Crisi de relacions entre ERC i Junts per Catalunya arran del pacte dels postconvergents amb el PSC a la Diputació de Barcelona. El pacte els permetrà governar junts la Diputació de Barcelona i deixa fora les aspiracions d’Esquerra Republicana.

El pacte tancat ahir al vespre farà que el socialistes recuperin la presidència de l’organisme 8 anys després. Segons l’acord entre PSC i JxCat, la presidència serà per als socialistes, que aquest dissabte posaran en marxa el procés per elegir el seu candidat o candidata. Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, es perfila com una de les favorites per presidir la Diputació.

En el pacte es diu que el programa de govern de la Diputació se centrarà en polítiques pròpies d’aquesta administració i que es deixaran de banda altres qüestions, com és el cas del procés sobiranista.

Segons informa LaRepública, el President Carles Puigdemont ha convocat una reunió d’urgència a Suïssa per abordar aquest conflicte i prendre decisions sobre l’error de pactar amb el PSC.

RELACIONAT:✅  Golpe sobre la mesa o golpe de prensa?: Puigdemont convoca de urgencia una reunión en Ginebra

RELACIONAT: 🔴  JxCat también traiciona al independentismo y pacta con el PSC en la Diputación de Barcelona

RELACIONAT:  ✅ Rufián y la pedantería, un mal negocio para ERC

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 1.4K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser