Press "Enter" to skip to content

📝 No ho torneu a fer, més us val

📝 No ho torneu a fer, més us val
4.6 (91.49%) 134 vots

Òmnium ha posat en marxa una campanya amb els recursos ben guanyats que l’han convertit en l’entitat cultural més gran d’Europa, basada en un lema popularitzat pel seu president, el digníssim Jordi Cuixart, digne i preservador de l’esperança.

“Ho tornarem a fer”

Una consigna adequada per enfrontar un judici inquisitorial amb final anunciat.

Un Cuixart monumental al costat de presos i presses pidolant que s’entengui que tot era comèdia per anar de “farol” i negociar amb l’enemic.

Jo em pregunto, què és allò que tornaran a fer, i quan, tenint en compte que els hi cauran anys i panys en una garjola a la qual es van ficar sense resistir i acceptant l’autoritat del poder espanyol.

Tornaran a declarar la república i la donaran per suspesa?

Tornaran a fugir deixant a la seva militància a l’estacada al mig d’una batalla guanyada?

Tornaran a pidolar a la UE algun senyal?

Un senyal com la del 1r. D’octubre en què tan sols va haver-hi enganyifes i suports als enemics?

Un senyal del nou ministre d’exteriors de la UE, el catalaníssim Sr. Borrell?

Que potser no recordeu que va passar amb Companys? I amb Bòsnia, quan Holanda va afavorir la massacre de Srebrenica, quan van aterrar els dels EUA després que una vegada mes Europa deixés palesada la seva incapacitat en resoldre conflictes i que no dir del genocidi del Mediterrani, de l’actual guerra d’Ucraïna, etc.

Potser tornaran a intentar negociar amb l’enemic estat espanyol????

Negociar des de quina posició de força, perquè de “farol” ja ho hem vist, oi?

Per aconseguir la República s’haurà de negociar, però quan tinguem EL PODER, i ara no el tenim, està repartit entre la partitocràcia espanyola i la catalana.

Si, hi ha un poder autonòmic, el més desenvolupat de l’Estat que està en mans dels partits catalans i les sucursals espanyoles.

Per tenir república hem d’agafar el poder i FER FORA ALS QUE HI ESTAN ARA, LLEVAT DELS QUE ACCEPTIN EL MANDAT DEL POBLE.

I per prendre el poder s’ha de donar un cop d’estat, sí.

Perquè els que el tenen no el deixaran anar així com així, perquè els hi dóna poder, benestar, molt benestar mentre en aquest país tan ric cada vegada hi ha més precarietat i més pobresa.

Tenen clar que quan arribi la República, el seu poder autonòmic passarà a la història. I la majoria d’ells i elles també, potser alguns amb glòria i dignitat i altres a la paperera de la ignomínia S’HAURAN QUEDAT SENSE APARELL…

La seva forma de bona, boníssima vida, s’haurà anat al prestatge de les biblioteques, s’acabarà la vida allunyada de la incertesa i de la precarietat del poble, que per a ells és un infern indesitjable.

El més important és que ja se sap el “com” i no era cap tesi històrica arribar a aquesta forma de lluitar: talls de carreteres en fronteres del Principat, tall d’accessos a ports i aeroports, manifestacions per bloquejar i desconnectar les seus de l’estat, especialment Hisenda, instal·lacions de comunicació, mitjans, per buscar la participació i la complicitat dels treballadors, Ultimàtum ALS FUNCIONARIS, aquells que acceptin el nou poder, continuaran, els que no, al carrer amb un pagaré de i indemnització, els funcionaris de l’estat enemic, els que vulguin quedar-se hauran de passar filtres i oposicions de català i aquells que vulguin marxar, ja sabran el camí amb el seu pagaré.

I aguantar el que ens caigui, sigui l’economia o la violència.

Perquè qui posi preu a la Dignitat és que no la té.

Arran d’aquesta qüestió, hi ha una pregunta que faig des de fa temps.

Per quina raó hauríem de tenir la Llibertat de franc, quan a tots els estats els hi ha costat milers de morts i devastació?

No ho torneu a fer, més us val.

VOX POPULI OMNIA LEX

Diego Arcos

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 52
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser