Press "Enter" to skip to content

✅ [ÚLTIMA HORA] El portaveu econòmic de Ciutadans deixa el partit pel “gir a la dreta”

✅ [ÚLTIMA HORA] El portaveu econòmic de Ciutadans deixa el partit pel “gir a la dreta”
4.3 (85.38%) 26 vots

El diputat al Congrés i membre de l’executiva de Ciutadans, Toni Roldán, ha anunciat aquest dilluns que deixa el partit i l’escó.


Toni Roldán, aquest dilluns al Congrés dels Diputats

Roldan, que era portaveu econòmic de Cs a la cambra baixa i també secretari de Programes i Àrees Sectorials al partit, ha pres aquesta decisió pel desacord amb l’estratègia de pactes del partit.

Ho ha avançat el diari El País, i ho ha confirmat el mateix partit a diverses agències de notícies. Roldan ho ha explicat ell mateix aquest dilluns en roda de premsa:

“D’un temps a aquesta part la direcció del partit ha pres decisions estratègiques que no puc compartir. Ho intentat evitar-ho  tots els dilluns durant uns mesos, però no he tingut èxit. Totes les estratègies polítiques tenen costos, però els costos de l’estratègia de Ciutadans són massa alts.”

“No me’n vaig perquè jo hagi canviat, sinó perquè Ciutadans ha canviat.”


Pròxim a Luis Garicano

Antoni Roldan Monés va néixer el 1983, es va llicenciar en economia a la UAB i va fer postgraus a Sussex, al Regne Unit, i a la universitat de Columbia, a Nova York.

Ha treballat com a assessor econòmic a institucions com el Parlament i la Comissió europees, i també per a la delegació europea del PSOE.

Se’l considera molt pròxim a Luis Garicano, el principal responsable de la política econòmica de Ciutadans, i va entrar al partit el 2015.

En les següents eleccions generals, el 2015 i el 2016, ja va ser a les llistes de Ciutadans al Congrés, i va sortir escollit les dues vegades.

RELACIONAT:  Titular de PoliticoEU sobre Ciudadanos: “Los liberales españoles molestan… a todos” | Diari Català Digital

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 521
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser