Press "Enter" to skip to content

✅ [ÚLTIMA HORA] Les bases de Barcelona en Comú avalen amb un 70% l’acord amb el PSC

✅ [ÚLTIMA HORA] Les bases de Barcelona en Comú avalen amb un 70% l’acord amb el PSC
4.5 (90.34%) 29 vots

Barcelona en Comú aposta per l’acord amb el PSC per fer alcaldessa Ada Colau a l’ajuntament de Barcelona. En la consulta a les bases, aquesta opció – que passa pel suport de Manuel Valls – ha guanyat amb el 71,4% dels vots.

A la consulta, oberta aquest dijous al migdia, han votat 4.042 persones dels 9.949 inscrits i validatis presencialment. D’aquests, 2.887 han votat l’opció A que valida ‘acord amb el PSC amb Ada Colau d’alcaldessa. 1.155 inscrits, un 28,7%, s’han decantat per l’opció B de pactar amb ERC amb Ernest Maragall d’alcalde.

Segons ha explicat Enric Bárcena, encarregat de conar els resultats, és la consulta amb més participació – un 40,4% de les que han fet fins ara. Bárcena ha destacat que s’ha pogut votar durant 29 hores.

Comentaris
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

COMPARTEIX !
  • 3.3K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser