Press "Enter" to skip to content

✅ [ÚLTIMA HORA] La JEC obliga Puigdemont i Comín a jurar la Constitució a Madrid per ser eurodiputats

✅ [ÚLTIMA HORA] La JEC obliga Puigdemont i Comín a jurar la Constitució a Madrid per ser eurodiputats
4.4 (87.06%) 34 vots

La JEC obliga Puigdemont i Comín a jurar la Constitució a Madrid per ser eurodiputats

La Junta Electoral Central obliga Carles Puigdemont i Toni Comín a acatar la Constitució físicament al Congrés dels Diputats el dilluns vinent, dia 17 de juny, per obtenir la credencial d’eurodiputat.

En una resolució feta pública aquest dijous, la Junta creu que no pertoca entregar credencials de proclamació de diputat electe, perquè aquestes credencials s’atorguen “un cop el candidat electe ha prestat jurament o promesa d’acatament de la Constitució”.

“La Junta ha acordat que la sessió en què els candidats electes prestin jurament o promesa d’acatament a la Constitució, de conformitat amb el que s’estableix en l’article 223.2 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General, tindrà lloc al Palau del Congrés dels Diputats, el pròxim dia 17 de juny, a les 12 hores”.

Després d’aquest acte de jurament o promesa de la Carta Magna, la Junta Electoral comunicarà al Parlament Europeu la relació de diputats electes que hagin complert el requisit de jurar o prometre la Constitució.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser