Press "Enter" to skip to content

🔴 [ÚLTIMA HORA] Impedeixen a Puigdemont i Comín entrar al Parlament europeu

🔴 [ÚLTIMA HORA] Impedeixen a Puigdemont i Comín entrar al Parlament europeu
4.6 (92.5%) 24 vots

El Parlament europeu ha impedit aquesta tarda al president Carles Puigdemont i al conseller Toni Comín accedir al Parlament europeu, segons ha informat el periodista del diari frances Libération Jean Quatremer, un dels degans de la informació europea. Ha atribuit la decisió al Partit Popular Europeu, en el qual hi ha el PP.

“Urgent: el Parlament europeu acaba de rebutjar l’accés dels independentistes catalans Carles Puigdemont i Toni Comín, elegits en les eleccions europees. Argument: no han prestat jurament sobre la Constitució espanyola. Però cap dels electes espanyols l’ha prestada. El PPE en acció!!”, ha indicat. Ha atribuit la decisió al president de la cambra, Antonio Tajani, la secretària general, Klaus Welle (CDU).

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 2.3K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser