Press "Enter" to skip to content

馃實 Catalunya s’adhereix a la Declaraci贸 d’acci贸 clim脿tica que es presentar脿 en la propera Cimera de les Nacions Unides

馃實 Catalunya s’adhereix a la Declaraci贸 d’acci贸 clim脿tica que es presentar脿 en la propera Cimera de les Nacions Unides
4.8 (95.24%) 21 vots

La directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Clim脿tic, Merc猫 Rius, ha signat avui a Heidelberg (Alemanya) una Declaraci贸 d’associaci贸 col路laborativa sobre acci贸 clim脿tica dirigida a avan莽ar en la coordinaci贸 i la cooperaci贸 entre tots els nivells de govern per col路laborar en la consecuci贸 d鈥檜ns ambiciosos objectius internacionals sobre el clima. La declaraci贸 est脿 oberta perqu猫 els diferents governs s鈥檋i comprometin de cara a la Cimera d’Acci贸 Clim脿tica que ha convocat les Nacions Unides per al proper mes de setembre. La Cimera pret茅n aconseguir moviments importants en l鈥檈conomia real per donar suport a l鈥檃genda i per assolir els objectius de l’Acord de Par铆s i dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Rius ha participat en una confer猫ncia sobre governan莽a clim脿tica, en el marc de la Confer猫ncia Internacional d鈥橝cci贸 Clim脿tica ICCA-2019, representant Catalunya dins de l鈥橴nder2 Coalition i posant de relleu la posici贸 estrat猫gica dels governs per accelerar l鈥檃cci贸 clim脿tica. Rius ha fet especial menci贸 l鈥橢strat猫gia Catalana d鈥橝daptaci贸 al Canvi Clim脿tic i a la coordinaci贸 entre els governs locals i regionals. Durant la sessi贸 s鈥檋an discutit oportunitats i enfocaments i s鈥檋an donat exemples de com el nivell regional pot tenir un paper important per assolir els objectius de l’Acord de Par铆s.

L鈥橧CCA-2019 l鈥檋an organitzat conjuntament el Ministeri federal per al Medi Ambient, la Conservaci贸 de la Natura i la Seguretat Nuclear de l’Estat de Baden-W眉rttemberg i la ciutat de Heidelberg. Prop d鈥檜n miler de persones responsables de l鈥檃cci贸 clim脿tica a les ciutats, regions i Estats del m贸n s鈥檋an unit amb experts i representants de la societat civil per desenvolupar solucions pr脿ctiques a l鈥檃daptaci贸 al canvi clim脿tic i per intercanviar experi猫ncies sobre projectes d鈥檃cci贸 clim脿tica.

Comentaris
INVERTIR FOREX CATALUNYA 鉁 | 鉁 RECLAMAR GASTOS HIPOTECA 鉁

COMPARTEIX !
  • 43
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilaci贸n L谩ser