Press "Enter" to skip to content

✅ President Torra: “Contra la força i la intimidació, nosaltres tenim la paraula i la dignitat”

✅ President Torra: “Contra la força i la intimidació, nosaltres tenim la paraula i la dignitat”
4.2 (84.29%) 28 vots

  • El cap de l’Executiu ha assegurat que avui al Congrés “per damunt dels crits ensordidors s’ha sentit més clar i nítid que mai el missatge de la dignitat, de la democràcia i del dret d’autodeterminació de Catalunya”  
El president, durant l'atenció als mitjans. Autor: Rubén Moreno
El president, durant l’atenció als mitjans. Autor: Rubén Moreno

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquesta tarda que “avui al Congrés dels Diputats s’ha sentit, per damunt de crits ensordidors, més clar i més nítid que mai el missatge de la dignitat, de la democràcia i del dret d’autodeterminació de Catalunya”. “Contra la força i la intimidació, nosaltres tenim la paraula i la dignitat”, ha remarcat, i ha expressat el seu agraïment als “nostres companys presos polítics, que han donat un exemple d’una dignitat immensa, d’un reconeixement del dret a l’autodeterminació del mandat de l’1-O”

En declaracions als mitjans durant una visita oficial a Caldes de Malavella, el cap de l’Executiu ha denunciat que, “una vegada més, el missatge és que no es pot governar contra la voluntat dels catalans, que no es pot silenciar”. “Un cop i un altre els catalans voten, s’expressen i escullen lliurement els seus representants legítims i un cop i un altre el que l’estat espanyol vol és silenciar-los”, ha conclòs.

En relació amb els crits i al soroll que s’han sentit avui al Congrés, ha lamentat que aquesta “no és una imatge que la democràcia se’n pugui permetre enlloc del món”, sinó que “posa Espanya davant del mirall i li qüestiona seriosament els seus estàndards democràtics”.

El president s’ha mostrat “astorat” pel “comportament de la ultradreta espanyola” i ha subratllat que “davant d’aquells crits, d’aquell soroll, no ens callaran, no podran silenciar la nostra veu”

Preguntat per la possible suspensió dels diputats presos polítics, el cap del Govern ha dit que “són diputats electes que ha escollit el poble de Catalunya; tenen tots els seus drets i només faltaria que fossin suspesos”.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 71
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser