Press "Enter" to skip to content

✅ El conseller Bosch, des del Senat: “Aquells qui van aplaudir la presó dels presos polítics, avui els hauran de mirar a la cara”

✅ El conseller Bosch, des del Senat: “Aquells qui van aplaudir la presó dels presos polítics, avui els hauran de mirar a la cara”
5 (99.2%) 25 vots

“Vénen en representació del poble a exercir el seu dret”, ha dit el conseller, que ha assistit al Senat en representació del Govern.

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, ha assistit aquest matí al Senat en representació del Govern de la Generalitat per acompanyar el seu predecessor al càrrec, Raül Romeva, a la sessió constitutiva de la cambra alta de la XIII legislatura.

HC Bosch al Senat

“Són aquí per donar una lliçó de dignitat i democràcia”, ha dit el conseller Bosch en referència als presos polítics, a les portes del Senat, a Madrid. “Com a Govern de Catalunya som aquí per presenciar aquest moment en què guanyen les urnes”, ha explicat, “en què aquells que van col·laborar amb el 155, tots aquells que van aplaudir la presó d’aquestes cinc persones, ara els hauran de mirar a la cara, els hauran de tractar amb tot el respecte degut com a ciutadans electes”

Bosch ha recordat que els presos polítics elegits diputats i senador “vénen aquí en representació del poble a exercir el seu dret”, però que després “dissortadament hauran de tornar a la presó per continuar amb aquesta ignomínia en la que ens trobem”.  Preguntat per la presidència de la cambra del senador català del PSOE Manuel CruzBosch ha dit que espera que exerceixi el seu càrrec “amb tota la responsabilitat” i que “reclami que puguin exercir el seu dret tots els representants electes”, ha subratllat el conseller, “tots, també aquells que són a la presó, que han de tenir garantit el seu dret de representació que els hi han encomanat els electors”.

Comentaris
INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

COMPARTEIX !
  • 48
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser