Press "Enter" to skip to content

✅ El vicepresident Aragonès i el conseller Buch assisteixen a la constitució de les Corts Generals espanyoles

✅ El vicepresident Aragonès i el conseller Buch assisteixen a la constitució de les Corts Generals espanyoles
4.6 (91.58%) 19 vots

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i el conseller d’Interior, Miquel Buch, assistiran com a representants del Govern de la Generalitat de Catalunya demà, dimarts 21 de maig, a les 10h a la constitució de les Corts Generals espanyoles a Madrid, en l’inici de la XIII Legislatura.

 El vicepresident i el conseller de l’Interior traslladaran el suport del Govern a l’exvicepresident Oriol Junqueras, l’exconseller de la Presidència, Jordi Turull, l’exconseller de Territori, Josep Rull, i Jordi Sànchez en el seu primer dia com a diputats al Congrés dels Diputats.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser