Press "Enter" to skip to content

✅ [ÚLTIMA HORA] Puigdemont es querella contra dos membres de la Junta Electoral

✅ [ÚLTIMA HORA] Puigdemont es querella contra dos membres de la Junta Electoral
4.8 (95.65%) 23 vots

Junts per Catalunya ha presentat una querella als jujats de Madrid contra dos membres de la Junta Electoral Central. Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí acusen Andrés Betancor i Carlos Vidal “d’imparcialitat i animadversió”, com també un “desig d’aniquilar com adversari polític”.

La querella arriba després que la JEC intentés impedir que Puigdemont, Comín i Ponsatí es poguessin presentar a les eleccions, una resolució que es va recórrer i van corregir els tribunals.

L’advocat Gonzalo Boye argumenta en el seu escrit que els dos querellats estaven “contaminats prèviament per les seves respectives posicions ideològiques i polítiques” i la seva “proximitat als partits polítics que van instar a l’exclusió dels tres primers candidats de la coalició”, Cs i el PP.

En un article d’opinió, Betancor apuntava, entre altres, que “els colpistes no han arribat fins aquí per rendir-se, ara és una derrota momentània i la batalla no ha acabat”, en referència als fets de l’octubre de l’any 2017. L’advocat Gonzalo Boye argumenta que els dos querellats estaven “contaminats prèviament per les seves respectives posicions ideològiques i polítiques” i la seva “proximitat als partits polítics que van instar a l’exclusió dels tres primers candidats de la coalició”, Cs i el PP.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 723
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser