Press "Enter" to skip to content

✅ El govern denunciarà els “agressors de Verges” que despenjaven llaços i estelades | Diari Català Digital

✅ El govern denunciarà els “agressors de Verges” que despenjaven llaços i estelades | Diari Català Digital
4.7 (93.75%) 16 vots

El govern denunciarà les agressions de grups d’extrema dreta contra veïns de la localitat de Verges, al Baix Empordà, aquest diumenge. Així ho ha avançat el president de la Generalitat, Quim Torra, en el seu compte de Twitter. L’actuació dels ultradretans que despenjaven llaços grocs i estelades va acabar amb la intervenció dels Mossos d’Esquadra.

Torra afirma que no es pot cedir “ni un mil·límetre davant del feixisme”:

Gent de la població va sortir al carrer per recriminar-los l’actitud, però la tensió va anar pujant de to. Finalment, els Mossos d’Esquadra els van haver de separar. Sis veïns van tenir ferides lleus a causa de les agressions d’una vintena d’ultradretans.

L’alcalde de Verges, Ignasi Sabater, va reclamar al govern i, concretament, al Departament d’Interior que actuessin amb “més contundència” contra “els grupuscles feixistes” que, segons va assegurar, van visitar el poble “per enèsima vegada” per arrencar estelades i llaços.

L’alcalde critica que fins ara han actuat amb “impunitat” i això ha fet que “ara vagin al poble de dia” amb la intenció de “provocar, insultar, intimidar, amenaçar i fer por.”

Segons fonts del govern, la denúncia es presentarà als pròxims dies als jutjats de Girona.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 94
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser