Press "Enter" to skip to content

✅ Comunicat del departament d’Empresa i Coneixement sobre les eleccions a les Cambres | Diari Català Digital

✅ Comunicat del departament d’Empresa i Coneixement sobre les eleccions a les Cambres | Diari Català Digital
4.6 (92.57%) 35 vots

El departament d’Empresa i Coneixement, com a òrgan que exerceix la tutela de les Cambres de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació catalanes, ha rebut l’acta de la Junta Electoral Central amb l’escrutini definitiu del vot dels electors per sufragi corresponents a les eleccions per a la renovació dels plenaris d’aquestes corporacions. El nombre de vots vàlids emesos a Catalunya ha ascendit a 22.938.


La participació en aquests comicis no és comparable amb la de l’any 2010, que va ser del 2,31%, ja que en aquestes eleccions ha entrat en vigor l’elecció directa i, en conseqüència, set Cambres no han votat. Només s’han celebrat eleccions a tots els epígrafs de la Cambra de Barcelona (l’única en què la xifra de participació és comparable), i a alguns dels epígrafs de les Cambres de Lleida, Terrassa, Sant Feliu de Guíxols, Sabadell i Manresa.

Els resultats definitius de les diferents Cambres es poden consultar en els fitxers adjunts a aquesta nota. La Junta Electoral Central també ha decidit sobre els 983 vots que havien quedat pendents de verificació en l’escrutini provisional de vots (955 corresponents a la Cambra de Barcelona, 20 a la Cambra de Terrassa i 8 a la de Lleida). D’acord amb els informes de l’auditoria, la Junta Electoral Central ha acordat admetre’n com a vots vàlids 304, i declarar-ne nuls 679. El departament d’Empresa i Coneixement reitera la seva satisfacció per l’increment de la participació i també pel bon funcionament del sistema de vot electrònic, que no ha registrat cap incidència significativa i ha dotat les eleccions de major rigor, transparència i seguretat.

Comentaris

COMPARTEIX !
  • 21
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser