Press "Enter" to skip to content

✅ ERC ha guanyat, el Procés ha perdut…

✅ ERC ha guanyat, el Procés ha perdut…
4.5 (90.28%) 72 vots

Puigdemont representa l’independentisme actiu que va directe cap a la independència, per això rep tantes amenaces. Junqueras es la moderació la tranquil•litat, el ja ho farem. L’estat espanyol ho te clar, els d’ERC son domesticables, Puigdemont no. Ho hem vist al Parlament de Catalunya, Roger Torrent ha estat sempre obedient i no ha plantat cara en cap moment a les intromisions del jutge Llarena, Els d’ERC son els independentistes bons, els de dialogar amb els que atonyinen i no escolten, no tenen pressa per la independència.

Faig una sèrie de preguntes:

Perquè Junqueras no podia veure en Mas?
Perquè Junqueras no pot veure ni en pintura a Puigdemont?
Perquè Junqueras es va oposar a la creació de JuntxSí? 
Perquè Junqueras no va voler continuar JuntsxSi després del Referèndum?
Perquè ERC va voler anar sola a les eleccions a l’ajuntament de Barcelona encara que això impliqués que l’independentisme perdés l’alcaldia? 
Perquè ERC va voler anar sola a les eleccions al Parlament del 21-D encara que es perdessin 2 diputats, la possibilitat de majoria absoluta i el que Ciudadanos fos la formació mes votada?

Aquesta divisió cada vegada mes profunda per part de ERC té conseqüències:

Fixeu-vos:

Eleccions al Parlament de Catalunya 21-D 2017: 
Vots independentistes 2.100.000.

Eleccions generals 28-A 2019, 
Vots independentistes: 1.613.000,-

Per manca d’unitat ens han marxat 500.000 votants del 1-O. Així es com ampliem la base i farem la Independència Sr. Junqueras i Rufian? Potser en lloc de voler ampliar la base, seria bo que primer procuréssim conservar el que teníem.

Veu escoltar a la número dos d’ERC, Marta Rovira, quan a la nit electoral ens deia que havíem ampliat la base en la seva diversificació i això havia augmentat els vots? Es ERC qui ha integrat a comunistes i demòcrata cristians en el seu sac, però la realitat es que l’independentisme ha perdut 500.000 votants.

ERC donarà suport al govern Central: PSOE+Podemos+ERC faran majoria absoluta, a canvi, el PSC donarà suport a Ernest Maragall a l’ajuntament de Barcelona i a Oriol Junqueras perquè sigui President de la Generalitat. ERC va a la seva bola, això si, a pescar vots a casa dels convergents. Si això es anar junts?

A Puigdemont se li prohibirà anar a les eleccions europees, sembla el primer pacte PSOE-ERC i si no ho es, segur que el PSOE ha jugat a no enfrontar Junqueras amb Puigdemont a les eleccions europees i que poguès perdre Junqueras i tornar a alimentar a Puigdemont com a líder. Per tant la Junta Electoral a instàncies del PSOE no permetrà que Puigdemont es presenti.

A Puigdemont se li aplicarà un aïllament cada vegada mes intens, fins que quedi totalment desconnectat de Catalunya i perdi tot tipus de representació institucional. L’independentisme quedarà orfe i sense líder, la independència quedarà molt lluny, Junqueras pot ser líder dels seus, no dels que ha separat. No digueu que amb aquests escrits promovem el barallar-nos o dividir-nos, barallar-nos mai i dividir, ho ha fet ERC.

Em trec el barret davant ERC i els seus estrategues, ens ha dividit, ha trencat la unitat d’acció, s’ha carregat a Puigdemont com a líder del procés, ha enterrat el procés i en lloc de penalitzar a la formació per aquesta desfeta, el poble de Catalunya li dona un premi de 1.000.000 de vots.

La societat catalana i espanyola amant de l’ordre estan tranquils i contents, ja tenen a ERC transformada en la nova Convergència i a Jordi Pujol reencarnat en la figura de Oriol Junqueras, tornaran aquells nostàlgics temps de la nostra joventut i els d’ERC tindran la oportunitat de cridar aquell vell eslògan que per no ser-hi en aquells dies foscos del franquisme no vàren cridar: “LLIBERTAT, AMNISTIA I ESTATUT D’AUTONOMIA” els que no volem poltrones, sino la força d’anar tots junts per l’alliberament de Catalunya.

TORNAREM A LLUITAR, TORNAREM A SUFRIR I FINALMENT VENCEREM.

Pere Plans

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 2.1K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser