Press "Enter" to skip to content

✅ Ciutadans perd més de 600.000 vots a Catalunya respecte a les eleccions del 21-D del 2017 | Diari Català Digital

✅ Ciutadans perd més de 600.000 vots a Catalunya respecte a les eleccions del 21-D del 2017 | Diari Català Digital
4.9 (98.82%) 17 vots

Albert Rivera ha fet les seves primeres declaracions davant la seu nacional de Ciutadans a Madrid, on ha deixat clar que “els líders de l’oposició seran els diputats de Ciutadans”:

“Serem una oposició legal a la Constitució, a l’economia de mercat, a Europa, a la societat del benestar, als valors constitucionals i a Espanya. Als que els governen, els seguirem de prop, perquè no es carreguin les famílies de la classe mitjana, ni els autònoms ni els treballadors, perquè tingueu una veu al parlament. Els líders de l’oposició seran els diputats de Ciutadans, serem al vostre servei.”

D’aquesta manera, sembla que Rivera es manté allunyat de l’opció de sumar amb el PSOE, que no ha tancat cap porta als diferents pactes possibles.

“La mala notícia d’avui és que Sánchez i Iglesias formaran govern amb els nacionalistes. Però hi ha una bona notícia, que hi ha un projecte guanyador, hi ha un projecte que ha tret un 80% més dels vots respecte de les eleccions anteriors.”

Ciutadans ha patit un sotrac en els resultats de les eleccions generals a Catalunya, respecte al número de vots que va assolir en els últims comicis del 21-D l’any 2017. El partit d’Inés Arrimadas va captar aleshores 1,1 milions de suports i es va convertir en la formació més votada per davant de JxCat i ERC. En canvi, en les generals del 28-A, Ciutadans tan sols ha sumat 471.981 vots a Catalunya amb el 100% dels sufragis escrutats, més de 600.000 vots de diferència entre tots dos comicis.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 1.4K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser