Press "Enter" to skip to content

🔴 Detinguts dos homes al Tarragonès que havien amagat en la cĂ rrega d’un camiĂł 69 Kg de marihuana | Diari CatalĂ  Digital

🔴 Detinguts dos homes al Tarragonès que havien amagat en la cĂ rrega d’un camiĂł 69 Kg de marihuana | Diari CatalĂ  Digital
4.6 (92.17%) 23 vots

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Grup de Recerca i DocumentaciĂł (GRD) de l’Àrea Regional de TrĂ nsit del Camp de Tarragona van detenir el passat 16 d’abril dos homes, de 33 i 39 anys, de nacionalitat anglesa i espanyola, respectivament, com presumptes autors d’un delicte contra la salut pĂşblica. 

Els fets van succeir el mateix dia durant un patrullatge ordinari de seguretat pel PolĂ­gon Industrial de Perafort. Els agents van localitzar, al carrer Alzinar, un camiĂł estacionat a prop d’una cantonada el qual obstaculitzava el gir per accedir a la resta de vehicles. Acte seguit, els agents van observar que el camiĂł, tipus frigorĂ­fic, es trobava tancat, amb el motor en marxa i sense conductor. Llavors, van adreçar-se a una nau propera al vehicle per tal d’intentar localitzar el conductor. A l’interior de la nau, prĂ cticament buida, van trobar un home, visiblement nerviĂłs, i un vehicle sense matrĂ­cula.

A la part posterior del vehicle, els agents van localitzar 1.050 euros i tres telèfons mòbils. A mĂŠs, pel terra de la nau van trobar peces de carn congelades que s’havien descarregat d’uns palets embalats de plĂ stic que es trobaven al costat. Minuts mĂŠs tard tambĂŠ es va identificar un altre home que havia arribat a la mateixa nau en un altre vehicle. 

Davant les sospites que poguessin amagar substĂ ncies il¡legals, els agents van decidir, amb el suport d’una dotaciĂł policial, obrir un contenidor de fusta que estava envoltat de carn congelada a mig embalar, que diferia substancialment de la resta de contenidors. A l’interior van trobar 30 paquets de plĂ stic transparents amb cabdells de marihuana llestos per consumir. Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir els dos homes per un delicte contra la salut pĂşblica. 

La droga intervinguda, 69 quilograms de marihuana, tindria un valor en el mercat il¡legal d’uns 103.500 eurosDe la investigaciĂł es desprèn que els detinguts tenien la intenciĂł de transportar la droga fora del paĂ­s.  La DivisiĂł d’InvestigaciĂł Criminal s’ha fet cĂ rrec de la investigaciĂł la qual continua oberta i no es descarten noves detencions. Els dos detinguts van passar divendres a disposiciĂł judicial al jutjat en funcions de guĂ rdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb cĂ rrecs.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas DepilaciĂłn LĂĄser