Press "Enter" to skip to content

✅ [VÍDEO] Un dels policies sobre la suposada violència de l’1-O : “Nos tiraron motos” | Diari Català Digital

✅ [VÍDEO] Un dels policies sobre la suposada violència de l’1-O : “Nos tiraron motos” | Diari Català Digital
4.8 (96.67%) 30 vots

Una nova setmana de judici als presos polítics i als representants de les entitats civils independentistes. El Tribunal Supremo ha tornat a acollir una nova onada de testimonis afins a les acusacions, formades per agents de la Guardia Civil, al matí, i de Policia Nacional, a la tarda, que van intervenir l’1 d’octubre.

En la sessió d’aquest dimarts en el judici del procés han continuat les declaracions d’agents de la Policia Nacional com a testimonis, que han continuat desgranant els relats de com van viure l’1-O.

El primer a declarar ha estat l’agent número 102476 que, entre altres llocs, va intervenir a l’Escola Pia de Sant Antoni de Barcelona.

El testimoni ha assegurat que s’hi van trobar “una resistència forta i violenta“, però ha admès que els ciutadans concentrats no els agredien, sinó que feien “escarafalls” per obstaculitzar-los la feina:

“Al principi, la gent que trèiem es tiraven a sobre. Eren activament molt violents. La resistència era una resistència forta i violenta. Hi va haver molt forcejament, moviments de braços i cames.”

“No hi va haver agressions directes amb mans altes a la cara, però sí que hi va haver molts escarafalls i molts cops de peus i altres per obstaculitzar de manera notable la tasca policial.”

Posteriorment, i a preguntes d’Andreu Van den Eynde, advocat d’Oriol Junqueras i Raül Romeva, ha afegit un nou objecte que els haurien tirat: motos:

“Ja que m’ho pregunta, va ser perquè ens van tirar, fins i tot, se m’ha oblidat comentar-ho abans, ens van tirar fins i tot motos, una moto a sobre.”

“Aquí és que hi va haver actitud d’enfrontament físic, fins i tot intentant provocar-nos i arribar a l’enfrontament directe. Dic en el replegament, li estic parlant; i es va fer ús de la força.”

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 929
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser