Press "Enter" to skip to content

✅ El missatge de suport de Carles Puigdemont a Assange | Català Digital

✅ El missatge de suport de Carles Puigdemont a Assange | Català Digital
4.6 (91.67%) 12 vots

El fundador de Wikileaks, Julian Assange, ha estat detingut a l’ambaixada de l’Equador a Londres, segons ha confirmat la policia britànica. En un comunicat la policia metropolitana d’Scotland Yard, informa que la detenció s’ha fet arran d’una ordre emesa per un jutjat de Westminster.

El govern de l’Equador ha retirat la immunitat a Assange i ha permès l’entrada de la policia a l’interior de l’ambaixada. Assange feia 7 anys que hi estava refugiat per evitar un ordre d’extradició de Suècia.

Aquest és el moment en que ha sortit, un cop arrestat, de l’ambaixada on ha viscut asilat des de fa 7 anys.

L’expresident Carles Puigdemont ha volgut enviar un missatge de suport a l’activista Julian Assange:  ”
Tot el meu suport i solidaritat a Julian Assange, i el meu afecte personal davant d’aquesta situació injusta. La Unió Europea ha de protegir drets fonamentals, ha de garantir que la defensa de les llibertats hi tindrà sempre empara. “

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 259
    Shares
Ofertas Depilación Láser