Press "Enter" to skip to content

Economia retira el llaç blanc de la finestra de la conselleria

Economia retira el llaç blanc de la finestra de la conselleria
3.4 (67.69%) 13 vots

El Departament d’Economia ha retirat aquest matí el llaç blanc amb el traç vermell que van penjar ahir a la finestra de la conselleria en substitució del llaç groc.

Després de l’advertència de la Junta Electoral de retirar les estelades i els llaços grocs dels edificis públics propietat de la Generalitat en període electoral, aquest dijous van canviar el llaç groc que hi havia a la finestra per un de blanc.

El canvi va ser la resposta a les recomanacions del síndic de greuges, que aquest dimecres aconsellava retirar els llaços grocs i les estelades “de forma excepcional” durant període electoral.

Les pancartes amb el llaç blanc encara pengen de la majoria d’edificis de la Generalitat.

Aquest divendres, la conselleria d’Interior té una instrucció directa de la Junta Electoral d’activar els Mossos d’Esquadra per retirar tota mena de llaços vinculats amb el suport als presos independentistes, pancartes, fotos i material divers que tingui connotacions partidistes, segons el criteri dels jutges electorals.

La Junta ha advertit el conseller Buch de responsabilitats penals si abans de les tres de la tarda d’aquest divendres no s’han retirat els símbols polítics dels edificis públics.

Ahir el vespre va denunciar al president Quim Torra a la Fiscalia en considerar que pot haver comès un delicte de desobediència en substituir els llaços grocs per altres de blancs.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 97
    Shares
Ofertas Depilación Láser