Press "Enter" to skip to content

Cs aparta un candidat que va denunciar irregularitats dins el partit

Cs aparta un candidat que va denunciar irregularitats dins el partit
3.3 (65%) 8 vots

Reus, l’actual lĂ­der de Ciutadans, Juan Carlos Sánchez, no serĂ  el cap de llista a les municipals del maig desprĂ©s d’haver revelat una possible irregularitat d’un cĂ rrec important. Segons la seva versiĂł, Carlos Carrizosa l’ha apartat desprĂ©s que expliquĂ©s a la direcciĂł una informaciĂł que afectava una figura destacada del partit. Carrizosa l’ha fet sortir dels comicis a travĂ©s d’un correu, tot i que dies enrere se l’havia ratificat per encapçalar la formaciĂł taronja a les eleccions.

“El 3 de març passat vaig comunicar al partit uns fets que em van arribar, poc abans, i que afecten una persona important de Ciutadans a Catalunya. SĂłn uns fets que, personalment, vaig considerar greus i que, en el cas que fossin certs, com a mĂ­nim delaten que aquesta persona no segueix un codi ètic de conducta exigible a qualsevol cĂ rrec pĂşblic. El dijous, 6 de març a la nit, vaig rebre un correu electrònic del senyor Carlos Carrizosa, secretari d’OrganitzaciĂł de Ciutadans a Catalunya, on se’m comunica que no seria ja el candidat del partit a Reus”

Les tensions del partit entre Reus i Barcelona es remunten a mesos abans, quan Juan Carlos Sánchez va començar a fer una proposta de llista electoral que no coincidia amb lesdirectrius del partit.

“S’han vetat algunes persones que jo volia incloure en els primers llocs d’aquesta llista, com Pepa Labrador i Guillem Figueras, actuals regidors i companys del grup municipal de Reus”

De fet, Sánchez tambĂ© ha anunciat que els altres tres regidors de l’actual grup municipal,Damián Morales, Guillem Figueras i Pepa Labradortampoc repetiran en la llista electoral.

Segons el gabinet de comunicaciĂł de Ciutadans a Tarragona, Sánchez no serĂ  el candidat per les discrepĂ ncies en l’elaboraciĂł de la llista i ja hi ha un equip nou que serĂ  anunciat pròximament de forma oficial.

MĂ©s crisis internes al si de Ciutadans

La crisi de Ciutadans no s’acaba a Reus, la tupinada a les primĂ ries de Castella i LleĂł ha aixecat molta polseguera . El partit s’ha vist obligat a apartar-ne la candidata desprĂ©s d’obtenir vots il·legals. Es tracta de SĂ­lvia Clemente, que fins ara era la presidenta del Parlament de Castella i LleĂł per part del PP i que va ser l’aposta personal d’Albert Rivera. Ara el candidat serĂ  Francisco Igea, el seu rival.

Diari CatalĂ  Digital

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas Depilación Láser