Press "Enter" to skip to content

El Suprem rebutja posposar l’inici del judici del procés

Puntuació dels lectors

El recurs el van presentar les defenses de Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull. També ho van fer en un nou escrit les defenses d’Oriol Junqueras, Raül Romeva i Carme Forcadell.

El Tribunal Suprem ha desestimat les peticions de les defenses, que demanaven posposar tres setmanes l’inici del judici del procés per tenir temps d’estudiar les proves admeses pel tribunal. La interlocutòria del tribunal també declina deixar en llibertat els presos durant el judici.

Així doncs, el judici contra els líders independentistes començarà dimarts que ve, 12 de febrer.Aquest dimecres el tribunal ja va comunicar als 7 presos a Soto del Real, que els citava per anar a judici el dia 12.

Després de conèixer la data del judici el divendres passat, tres de les defenses dels acusats van presentar escrits al tribunal demanant més temps. El recurs el van presentar les defenses de Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull. També ho van fer en un nou escrit les defenses d’Oriol Junqueras, Raül Romeva i Carme Forcadell.

La interlocutòria del tribunal diu a les defenses que no han de tenir els documents aportats per la resta d’advocats abans del judici.

“La prova documental, a diferència del que expressen els escrits de les defenses, es practica al plenari, no s’anticipa al plenari.”

“Parlar de prova documental anticipada per referir-se a documents que han estat reclamats suposa distanciar-se del significat processal genuí de la prova anticipada.” 

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 332
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser