Press "Enter" to skip to content

‘Paquí Pallá SL’, l’empresa “tapadora” que el PP va utilitzar per falsificar factures

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
645Shares

El maig de 2011 Esperanza Aguirre va aconseguir la seva majoria absoluta més àmplia en la Comunitat de Madrid doblant els resultats del PSOE. El problema és que també va doblar la despesa electoral que li permetia la llei.

Així ho reflecteix un nou informe de l’UCO: “La quantitat pressupostada per afrontar els gats derivats de la campanya electoral supera els sis milions d’euros (6.200.000 euros), és a dir, una quantitat que pràcticament duplica el límit de despeses electorals” .

Tres milions d’euros de “dopatge electoral” repartits entre diners i desviament de fons públics. Per realitzar aquest desviament, els populars van usar una vella coneguda de la justícia, Fundescam.

“Fundescam torna a ser utilitzada en l’any 2011 per desviar fons públics atorgats a través de subvencions concedides per la Comunitat de Madrid, però aquesta vegada per sufragar despeses de funcionament del partit”, assenyala l’informe de l’UCO.

Comentaris
Comparteix
645Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
645Shares