Press "Enter" to skip to content

‘Paquí Pallá SL’, l’empresa “tapadora” que el PP va utilitzar per falsificar factures

Puntuació dels lectors

El maig de 2011 Esperanza Aguirre va aconseguir la seva majoria absoluta més àmplia en la Comunitat de Madrid doblant els resultats del PSOE. El problema és que també va doblar la despesa electoral que li permetia la llei.

Així ho reflecteix un nou informe de l’UCO: “La quantitat pressupostada per afrontar els gats derivats de la campanya electoral supera els sis milions d’euros (6.200.000 euros), és a dir, una quantitat que pràcticament duplica el límit de despeses electorals” .

Tres milions d’euros de “dopatge electoral” repartits entre diners i desviament de fons públics. Per realitzar aquest desviament, els populars van usar una vella coneguda de la justícia, Fundescam.

“Fundescam torna a ser utilitzada en l’any 2011 per desviar fons públics atorgats a través de subvencions concedides per la Comunitat de Madrid, però aquesta vegada per sufragar despeses de funcionament del partit”, assenyala l’informe de l’UCO.

Més de 100.000 euros en subvencions amb els quals es van pagar un sopar de Nadal del partit, un congrés del PP de Madrid, un acte de Noves Generacions i enquestes electorals. A més, segons l’informe, el PP va utilitzar empreses “tapadora” per falsificar factures. Una d’elles amb un nom molt adequat, ‘Paqui Palla SL’.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 643
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser