Press "Enter" to skip to content

Una parella crema un cotxe on dormia un indigent a Màlaga

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
731Shares

La policia busca una parella sospitosa d’haver cremat a un cotxe on dormia un indigent. L’home, de 43 anys, ha estat ingressat a l’Hospital Carlos Haya amb cremades de segon grau.

Es trobava dins del vehicle abandonat, dins d’un solar de grans dimensions i envoltat per una tàpia d’un parell de metres. En aquesta parcel·la, totalment en desús és freqüentat per persones per consumir estupefaents o per beure alcohol. I ho fan tant dins com fora del vehicle.

L’home, veí del barri, es trobava dins del cotxe quan va començar a sentir calor i una forta olor de benzina. Llavors, va intentar sortir del cotxe per salvar la vida, però no va poder. Les flames li van causar lesions greus a les cames i l’abdomen.

Els serveis d’emergències van rebre l’alerta que alguna cosa s’estava cremant dins el solar. No obstant això, les flames només van afectar el vehicle. Ni als murs, ni a la façana. Allà es van traslladar els bombers, la Policia Nacional i Local i la Científica, tractant d’aclarir qui ha pogut ser el causant de l’incendi.

Al principi no era alguna cosa estranya per als veïns, ja que habitualment, en aquesta zona, es refugiaven moltes persones que consumien drogues i encenien fogueres al voltant dels cotxes. Aquesta vegada, lamentablement, un home gairebé perd la vida.

Comentaris
Comparteix
731Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
731Shares