Press "Enter" to skip to content

Brutal agressió homòfoba al metro de Barcelona:”No eres un hombre, eres un maricón”

Puntuació dels lectors

Els Mossos d’Esquadra han detingut en el matí d’aquest dissabte ,dos dels quatre presumptes autors d’un brutal atac homòfob al metro de Barcelona.

L’agressió, segons ha relatat la víctima a les xarxes socials, s’ha produït cap a les 6 del matí quan viatjava en un comboi del metro i un grup de joves ha començat a increpar-lo.

En canviar d’ubicació en el comboi, un dels joves l’ha seguit i, en preguntar la víctima per la seva actitud, l’agressor va respondre que li parlés “de hombre a hombre”, per a continuació ha afegit “claro, es que no eres un hombre, eres un maricón”.

El jove ha optat en aquest moment per demanar ajuda infructuosament mitjançant els intèrfons del metro. Segons el relat realitzat per la víctima, en sortir del metro i dirigir-se a les escales, el grup va iniciar la brutal agressió, el van empentar per l’esquena i quan va caure a terra li van propinar cops per tot el cos fins que van arribar uns agents de seguretat.

Els Mossos d’Esquadra van detenir poc després a dos dels quatre presumptes agressors. El jove va estar atès pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ,que a causa dels cops presenta una important ferida a la galta que ha precisat sis punts de sutura.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 4K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser