Press "Enter" to skip to content

Gabriel Rufián: “Podem ens va oferir el cap de Borrell a canvi d’aprovar els pressupostos”

Puntuació dels lectors

El diputat d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, no descarta presentar una esmena a la totalitat als pressupostos de l’Estat, com a forma de censura a l’actuació de Pedro Sánchez per no haver fet res, diu, per aturar la repressió de l’Estat a Catalunya.Ho diu en una entrevista a Eldiario.es en la qual afegeix que Podem els va oferir el cap del ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, a canvi de donar suport als pressupostos.

“No diré qui, però Podem ens va proposar durant un temps el cap de Borrell a canvi de donar suport als pressupostos. Van dir que ells pressionarien perquè Sánchez fes aquest gest. Els van dir que tant de bo el problema fos Borrell. Jo no demano el cap de cap ministre, ni de cap representants electe en el Congrés. Ara bé, que Borrell no ocupi un ministeri de l’Estat sempre és una bona notícia perquè és un mentider.”

Borrell ha estat un dels ministres més combatius amb els partits independentistes i, de fet, va protagonitzar fa poc un episodi de tensió amb el mateix Rufián i els diputats d’Esquerra al Congrés.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas Depilación Láser