Press "Enter" to skip to content

El diari alemany ‘Frankfurter Allgemeine’ tria Puigdemont entre els personatges del 2018

Puntuació dels lectors

El diari alemany “Frankfurter Allgemeine” ha triat el president català Carles Puigdemont com un dels personatges més destacats a escala internacional de l’any 2018.

 

Puigdemont apareix a la portada d’aquest diumenge del “Frankfurter Allgemeine” al costat d’una cinquantena de personatges que han marcat l’actualitat política, social, cultural i esportiva de l’any que s’acaba.

 

A banda del president català, el rotatiu alemany destaca altres noms ,com el de la cancellera alemanya, Angela Merkel; el president dels EUA, Donald Trump; Theresa May, primera ministra de la Gran Bretanya, o el vicepresident italià, Matteo Salvini.

 

En el trencaclosques de rostres famosos que componen la portada de diumenge del “Frankfurter Allgemeine”, a Carles Puigdemont li han tocat de companys els prínceps anglesos Enric i Meghan; el propietari de Facebook, Mark Zuckerberg, i l’esportista alemany Mesut Özil.

 

El rotatiu alemany també ha destacat la soprano Montserrat Caballé que ha mort aquest any 2018.

 

El mes de març la policia alemanya va detenir Carles Puigdemont quan intentava travessar la frontera alemanya des de Dinamarca, i el va traslladar a la presó. El diari alemany “Focus” assegurava que el CNI, el servei d’intel·ligència espanyol, hauria avisat la policia alemanya de la localització de Puigdemont.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas Depilación Láser