Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA-VÍDEO] El CDR Adrià Carrasco, expulsat per increpar Borrell en un acte a Brussel·les

Puntuació dels lectors

Incident en un acte a Brussel·les per commemmorar el 40è aniversari de la Constitució. El CDR Adrià Carrasco ha interromput un discurs del ministre d’Afers Exteriors Josep Borrell i ha estat expulsat de la sala.

El CDR li ha cridat “Això passa perquè la Constitució és una puta farsa, i ho saps” just quan Borrell parlava de l’aplicació de l’article 155 a Catalunya.

Adrià Carrasco ha estat increpat pel públic, que li ha dedicat crits de “Fora, fora” i un de “Viva Espanya”.

Posteriorment, Borrell ha continuat el seu discurs i ha ironitzant amb les crítiques que l’independentisme fa a Societat Civil Catalana, organitzadora de l’acte. Segons ha dit, són coses que passen quan pertanys a una organització d’extrema dreta.

El ministre ha justificat prèviament la seva presència a la trobada assegurant que la Constitució ha permès viure “els millors anys” en la història moderna espanyola i “passar per circumstàncies difícils” com l’aplicació de l’article 155 o la moció de censura contra l’anterior govern espanyol.

Des de fa mesos, Adrià Carrasco és a Bèlgica després que la Guàrdia Civil el va voler detenir en una operació policial. El CDR, que havia estat acusat de rebel·lió i sedició, va marxar perquè a “Espanya no tinc cap garantia de tenir un judici just”.

Fa un mes, l’Audiència Nacional, a petició de la fiscalia, va desestimar investigar-lo per aquests delictes, tant a ell com a Tamara Carrasco. El magistrat argumentava que en el procediment “no ha quedat acreditats cap fet que no sigui un presumpte delicte de desordres”.

El cas s’enviarà als tribunals ordinaris de Catalunya per si tots dos podrien ser responsables d’un possible delicte de desordres.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 104
    Shares
Ofertas Depilación Láser