Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Adrià Carrasco, detingut després d’interrompre un acte de SCC amb Borrell a Brussel·les

Comparteix
148Shares

El membre dels CDR, Adrià Carrasco, exiliat a Brussel·les, ha estat detingut per la policia belga després de ser expulsat d’un acte de Societat Civil Catalana a la capital de Bèlgica amb el ministre d’Exteriors, Josep Borrell. Carrasco ha interromput el discurs de Borrell tot cridant “la Constitució és una puta farsa”.

Tal com ha informa el periodista Xavi Coral, corresponsal de TV3 a Brussel·les, la policia s’ha endut l’activista a una comissaria per prendre-li declaració.

L’auditori ha reaccionat escridassant Carrasco amb crits de “Fora, fora”. Borrell, que ha aturat el seu discurs durant uns instants, ha dit: “Tranquils, tranquils, ja se n’anirà. És el que passa quan pertanys a una organització d’extrema dreta”.

L’acte de Societat Civil Catalana en què ha participat Borrell estava organitzat també pel PSOE, PP i Cs. A més de Borrell, hi han participat l’eurodiputat de Cs Juan Carlos Girauta o el president del Parlament Europeu, l’italià Antoni Tajani, entre d’altres.

Comentaris
Comparteix
148Shares
Segueix-nos!
148Shares