Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Els antiavalots carreguen a París però han de fugir després de la reacció dels manifestants.

Comparteix
243Shares

Almenys vuitanta persones van resultar ferides i 163 persones van ser arrestades a París durant les violentíssimes protestes que van sacsejar ahir la capital francesa en el dia més conflictiu des de l’inici de les protestes del col·lectiu de les armilles grogues, en el qual grups que buscaven deliberadament els aldarulls, infiltrats entre els manifestants legítims, segons el ministeri de l’Interior francès, van cremar vehicles i negocis, i forçat enfrontaments contra la policia.

L’Arc del Triomf, l’icònic monument que corona l’avinguda dels Camps Elisis, va ser empastifat amb el missatge “Les armilles grogues triomfaran” i, hores més tard, el seu terrat va ser ocupat per un grup de manifestants.

D’altra banda, el partit de dreta Els Republicans va plantejar la celebració d’un referèndum sobre l’impost als carburants.

Comentaris
Comparteix
243Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

243Shares