Press "Enter" to skip to content

L’alcalde de Granollers, del PSC, revela que s’escriu amb els presos independentistes

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
159Shares

L’alcalde de Granollers, el socialista Josep Mayoral, ha revelat en una entrevista a La Xarxa que manté correspondència amb alguns dels líders independentistes empresonats i que està disposat a visitar-los a Lledoners:

“He mantingut correspondència amb alguns dels presos i ho he fet explicant-me i escoltant. Les agendes que tenen els presos són molt complexes, però els consellers i persones empresonades que m’han escrit saben la disposició de parlar.”

L’alcalde de Granollers ha dit que no té “cap tipus de problema” a fer-ho, ja que té relació amb alguns d’ells des de fa anys:

“Són persones amb qui he tingut ocasió de compartir històries i amb qui mantinc una relació correcta. Considero que han fet una feina compromesa amb el país.”

No són els primers dirigents socialistes que visiten els líders independentistes empresonats. A l’abril, el diputat Carles Castillo va visitar Oriol Junqueras, i després el líder del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, al maig va anar a veure Joaquim Forn a la presó d’Estremera.

Aquest novembre, els alcaldes de Cornellà i Sant Joan Despí, Antonio Balmón i Antoni Poveda, també van visitar Junqueras a la presó de Lledoners i van aprofitar per parlar amb Romeva, Rull i Forn.

Comentaris
Comparteix
159Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
159Shares