Press "Enter" to skip to content

Noruega denuncia que Espanya va vendre-li una fragata defectuosa que s’ha enfonsat

Puntuaci贸 dels lectors

Noruega culpa Espanya de l’enfonsament d’un vaixell de guerra, model KNM Helge Ingstad (F-313), despr茅s que aquest pat铆s un xoc a alta mar amb un petrolier a principis de novembre.La comissi贸 d’investigaci贸 del sinistre assegura que ha detectat un error “cr铆tic” en el disseny de l’embarcaci贸, que hauria precipitat el seu final dram脿tic.

La investigaci贸 noruega culpa Navantia (empresa espanyola) l’enfonsament de la fragata KNM Helge Ingstad (F-313) despr茅s de topar amb un petrolier el passat dia 8 de novembre. La Comissi贸 d’Investigaci贸 d’Accidents de Transport assegura haver detectat un error “cr铆tic” en el disseny del vaixell, lliurat per la drassana espanyola el 2009, Navantia assegura que no ha rebut comunicaci贸 oficial de l’informe ni ha pogut participar en la investigaci贸. Experts militars navals q眉estionen la versi贸 noruega i subratllen que l’accident es va deure a una neglig猫ncia.

L’informe preliminar de la comissi贸 assegura que la decisi贸 estaria relacionat amb l'”estanquitat” de la Helge Ingstad i podria repetir-se en les cinc fragates constru茂des en la primera d猫cada d’aquest segle per Navantia per a la Marina noruega per uns 1.500 milions d’euros. La comissi贸 sost茅 que la sent猫ncia “no est脿 en conformitat amb l’est脿ndard d’estabilitat contra danys requerit” i assumeix que “aix貌 afecta tamb茅 a les altres quatre fragates de la classe Nansen”, de 5.300 tones i 143 metres d’eslora.

L’estanquitat dels compartiments garanteix que, en cas d’obrir-se una via d’aigua, aquesta no inundi la resta del vaixell, provocant el seu enfonsament. Segons un annex a l’informe preliminar, la inundaci贸 va afectar tres compartiments (la cambra de generadors de popa, les cabines de la tripulaci贸 en coberta i els magatzems). Inicialment la tripulaci贸 va creure que el vaixell podria mantenir-se, per貌 en advertir que l’aigua queia des de la cambra de generadors al d’engranatge pel forat de les h猫lixs i que aquest s’inundava r脿pidament, va optar per l’evacuaci贸.

“Es va descobrir que l’aigua es colava per l’eix en una altra sala. No eren herm猫tiques”, va dir en roda de premsa Kristian Haugnes, membre de la comissi贸, que va admetre que la investigaci贸 est脿 encara en fase preliminar i que” les circumst脿ncies podrien ser objecte de m茅s indagacions”.

L’accident, en qu猫 van resultar ferits lleus vuit dels 136 tripulants de la fragata, es va produir en la matinada del passat dia 8, a la costa oest de Noruega, al nord de la ciutat de Bergen, quan el vaixell tornava a la seva base despr茅s d’haver participat en l’exercici Trident Juncture de l’OTAN. Tot i que les circumst脿ncies del sinistre no s’han aclarit, les fonts consultades per EL PA脥S expliquen que la fragata i el petrolier, que es van trobar de front a l’interior del fiord, van intercanviar missatges abans de xocar. El capit脿 del petrolier va indicar al de la fragata que caigu茅s a estribord (dreta), per貌 aquest es va negar al路legant la proximitat de la costa (900 metres). Els dos vaixells van mantenir el seu rumb sense alterar-i, en l’煤ltim moment, la fragata va caure a babord (esquerra), el que va precipitar el xoc.

La fragata, a m茅s, anava a gran velocitat (17,5 nusos) i amb l’AIS (Sistema Autom脿tic d’Identificaci贸) apagat, tot i navegar en aig眉es restringides. Es tracta, segons les fonts consultades, de greus neglig猫ncies en la maniobra del vaixell. La fragata es va enfonsar una setmana despr茅s de la col路lisi贸, fracassant tots els intents per mantenir a flotaci贸.

L’anunci de la comissi贸 d’investigaci贸 va ser rebut amb estupor per Navantia. “No tenim comunicaci贸 oficial de l’informe, no s’han dirigit a nosaltres per consultar les possibles causes ni hem participat en cap de les actuacions”, va explicar una portaveu.

“Navantia es va oferir des del principi per col路laborar amb l’Armada noruega en qualsevol cosa que fos requerida. Analitzarem les circumst脿ncies i les hip貌tesis que s’han fet p煤bliques”, ha afegit. En tot cas, segons la drassana p煤blica, “el disseny compleix amb totes les certificacions i satisf脿 les condicions d’estanque茂tat aplicables a vaixells militars”.

L’estanquitat del buc, afegeixen els mateixos experts, s’ha de comprovar abans del seu lliurament, no nom茅s per Navantia sin贸 pels inspectors de la mateixa Armada noruega. Aquestes fragates disposen, a m茅s, d’un sistema de tancament d’escotilles per refor莽ar l’estanquitat quan naveguen per zones on hi ha risc de col路lisi贸.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 2.1K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
鉁 RECLAMAR GASTOS HIPOTECA 鉁Ofertas Depilaci贸n L谩ser