Press "Enter" to skip to content

La carta que una mare va enviar al seu fill Youtuber i que fa furor a internet

Puntuació dels lectors

Quan Heidi Johnson va descobrir que el seu fill havia començat a mentir decidir que faria alguna cosa. Aaron, de tretze anys, recentment havia començat a pujar vídeos a youtube i a generar diners per això. Un dia, Heidi li va preguntar si havia fet i als seus deures, al que ell va contestar que sí sense dubtar, però quan ella li va dir que sabia que era mentida ell va respondre que tenia coses molt més importants a fer la tasca de l’escola.

Una mare respongui, amb gràcia i suspicàcia, les exigències del seu fill.

Aquí va la carta:

“Estimat Aaron, com sembla que has oblidat que tens només 13 anys, i que jo sóc la teva mare, i com et negues a acceptar el control, crec que necessites una lliçó sobre independència. Com dius que guanyes els teus diners, serà més fàcil pagar per totes les coses que jo he comprat per a tu abans.

Si vols utilitzar el teu propi llum, o utilitzar Internet, has de pagar una part del seu cost dels següents serveis:

Lloguer: 430 dòlars
Electricitat: 116 dòlars
Internet: 21 dòlars
Menjar: 150 dòlars

També hauràs de llençar les escombraries els dilluns, dimecres i divendres, i passar l’aspiradora aquests dies. Has de netejar el teu bany cada setmana, fer el teu propi menjar i netejar quan hagis acabat. Si no ho fas, et cobraré un extra per la neteja que hagi de fer per tu.

Si decideixes que prefereixes ser el meu fill altra vegada, en lloc del meu inquilí, podem discutir els termes de nou.

Salutacions, Mamà”

Les crítiques van ser tant positives com negatives pel que va haver d’aclarir:

“No sóc cap dictadora o maltractadora que intenta controlar al seu fill. Sóc només una mare que té tot el dret del món a posar regles i a establir conseqüències per als seus actes”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 61
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser