Press "Enter" to skip to content

La carta que una mare va enviar al seu fill Youtuber i que fa furor a internet

PuntuaciĂł dels lectors

Quan Heidi Johnson va descobrir que el seu fill havia començat a mentir decidir que faria alguna cosa. Aaron, de tretze anys, recentment havia començat a pujar vĂ­deos a youtube i a generar diners per això. Un dia, Heidi li va preguntar si havia fet i als seus deures, al que ell va contestar que sĂ­ sense dubtar, però quan ella li va dir que sabia que era mentida ell va respondre que tenia coses molt mĂ©s importants a fer la tasca de l’escola.

Una mare respongui, amb gràcia i suspicàcia, les exigències del seu fill.

AquĂ­ va la carta:

“Estimat Aaron, com sembla que has oblidat que tens nomĂ©s 13 anys, i que jo sĂłc la teva mare, i com et negues a acceptar el control, crec que necessites una lliçó sobre independència. Com dius que guanyes els teus diners, serĂ  mĂ©s fĂ cil pagar per totes les coses que jo he comprat per a tu abans.

Si vols utilitzar el teu propi llum, o utilitzar Internet, has de pagar una part del seu cost dels segĂĽents serveis:

Lloguer: 430 dòlars
Electricitat: 116 dòlars
Internet: 21 dòlars
Menjar: 150 dòlars

TambĂ© haurĂ s de llençar les escombraries els dilluns, dimecres i divendres, i passar l’aspiradora aquests dies. Has de netejar el teu bany cada setmana, fer el teu propi menjar i netejar quan hagis acabat. Si no ho fas, et cobrarĂ© un extra per la neteja que hagi de fer per tu.

Si decideixes que prefereixes ser el meu fill altra vegada, en lloc del meu inquilĂ­, podem discutir els termes de nou.

Salutacions, MamĂ ”

Les crĂ­tiques van ser tant positives com negatives pel que va haver d’aclarir:

“No sĂłc cap dictadora o maltractadora que intenta controlar al seu fill. SĂłc nomĂ©s una mare que tĂ© tot el dret del mĂłn a posar regles i a establir conseqüències per als seus actes”.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser