Press "Enter" to skip to content

Xavier García Albiol, reprovat per un tuit de caràcter xenòfob

Puntuació dels lectors

El ple de l’Ajuntament de Badalona va reprovar aquest dimarts el regidor del PP Xavier García Albiol pel contingut d’un tuit que va fer el 13 de novembre, dos dies després que una noia va patir una agressió sexual a Santa Coloma de Gramenet.

La reprovació la van proposar Guanyem Badalona i ERC, i només hi va votar en contra el PP, mentre que Ciutadans es va abstenir.

El text de reprovació aprovat considera que García Albiol es va expressar “en termes obertament xenòfobs per buscar el vot de les persones que se senten amenaçades, creant alarmisme entre la ciutadania”.

També afirma que el discurs del regidor del PP és “impropi d’un càrrec electe” i que “és greu relacionar el fenomen migratori i la nacionalitat dels agressors amb un atac masclista”.

“Tots els drets i cap obligació”

El tuit del regidor del PP deia que l’agressió sexual de Santa Coloma de l’11 de novembre per part de joves magrebins era “conseqüència de la política d’immigració d’aquest país, consistent a donar tots els drets i no exigir cap obligació.”

“Hauria de moderar els seus discursos”

La regidora Fàtima Taleb, de Guanyem Badalona, va dir que l’objectiu és “corregir un regidor”:

“No es tracta d’anar a la justícia, es tracta de corregir un regidor que no hauria de mentir i hauria de moderar els seus discursos precisament perquè representa molts veïns i veïnes.”

Per la seva banda, García Albiol va assegurar que mentre ell va ser alcalde “cap veí va ser discriminat”:

“Presentin una moció, compari’m amb Hitler, digui’m que soc un terrorista, reprovi’m i facin el que considerin, que nosaltres seguirem treballant en benefici dels veïns de Badalona.”

Els usuaris també van comentar la polèmica piulada de Xavier Albiol:

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 125
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser