Press "Enter" to skip to content

L’ANC i independentistes canaris celebren un acte per formalitzar la seva aliança

Puntuació dels lectors

L’independentisme del nord d’Àfrica i europeu fa un pas endavant i convoca una trobada per debatre sobre les colònies, les nacions i contra les “polítiques territorials” de l’Estat espanyol.

Organitzacions com l’Associació Nacional Catalana (ANC) i el Consell per a la Descolonització i Transició Nacional de l’Arxipèlag Canari (CDTN) entre d’altres, han confirmat mitjançant un comunicat el “I trobada Tardor Àfrica-Europa de Nacions Sense Estats i Colònies”.

Respecte pel dret dels pobles a l’autodeterminació

Aquesta trobada pretén “estrechar los lazos de solidaridad y amistad en favor de hacer efectivo el respeto de los derechos contenidos en la Declaración Universal de los Derechos de los Pueblos y en otras Declaraciones y Resoluciones de la ONU, UA y de la propia UE”, han expressat.

“La seva finalitat serà agrupar diferents Nacions Sense Estat i Colònies d’Àfrica i Europa”.

“El I Otoño intercontinental, como acto de recíproco reconocimiento de los derechos naciones entre las distintas entidades nacionales y coloniales presentes, pretende poner en común, desde el debate de renovados instrumentos democráticos, la voluntad de unidad de acción social y política e impulso internacional que permita ejercer el derecho de autodeterminación y, en su caso, la descolonización, de las diferentes identidades o Pueblos, damnificados de los Estados Naciones, con histórica y vigente voluntad de recuperar la soberanía política en forma de Estado soberano”, afirmen en el comunicat de premsa.

Altres organitzacions que participen de la trobada

A l’acte assistiran organitzacions independentistes de Catalunya, Escòcia, Irlanda, Còrsega, Fèroe, Veneto, Gibraltar, l’Arxipèlag Canari, Líbia, Kabylia i Ceuta i Melilla. A més, en el debat també participaran representants de Nova Celedonia, el Marroc, Mauritània i Martinica.

L’acte es realitzarà entre el 24 i el 25 d’aquest mes a Las Palmas

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas Depilación Láser