Press "Enter" to skip to content

Amics polítics catalans, què més voleu de mi?

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
182Shares

Amics polítics catalans:

Porto uns dies de silenci i reflexió intentant entendre-us, i reconec estar més perdut que l’Arrimadas buscant el pi de les tres branques.
Fa un any vivia en excitació permanent, els carrers bategaven, teníem la república a tocar, però la vam cagar, tots la vam cagar. Vàrem pensar que suspenent la proclamació, entraríem en un període de civilitzat diàleg per un referèndum pactat.

Res de tot això: Les empreses van ser desplaçades, les nostres institucions segrestades, el nostre govern empresonat o exiliat, els nostres polítics espoliats de tot patrimoni i el país va ser trinxat i desfet de qualsevol bocí de llibertat.

Conscients de la cagada, vau demanar-me confiança i de nou el meu vot per fer efectiva la república i convertir en realitat i respecte, el que era humiliació i repressió.

I què heu fet amb ell?

Cases de la República… Crides Nacionals… Consells assessors constituents… Associacions del “Som el 80%”… Consells per la República…
M’he inscrit a associacions, m’he registrat a assemblees, m’he fet voluntari a crides, he pagat sopars solidaris, m’he associat a consells, i ja només menjo llimones per ser grogues…
Què més voleu de mi?

Mentre perdem el temps amb noves fires i jocs florals, ara la por la tinc jo: Espanya ha embogit i l’ultra-dreta ja campa pels carrers impunement i ha perdut la vergonya de mantenir-se amagada.
Us diré el que cal fer, ara ja és qüestió de supervivència: Confieu en el poble!
O seguim posant el cul mentre ens buiden les carteres, o aixequem la suspensió i, com els francesos… Agafem les carreteres!

Lluis Carrasco

Comentaris
Comparteix
182Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
182Shares