Press "Enter" to skip to content

Laureano Oubiña: “Mariano Rajoy coneixia les activitats dels narcos gallecs”

Puntuació dels lectors

Laureano Oubiña: “Rajoy coneixia les activitats dels narcos gallecs”

El famós narcotraficant Laureano Oubiña ha revelat que l’expresident del Govern, Mariano Rajoy, “coneixia les activitats dels narcos gallecs”. Oubiña ha fet aquestes declaracions en una entrevista a la cadena catalana de ràdio RAC1.


Laureano Oubiña, en una captura de televisión. DMAX

Oubiña va explicar que es va reunir amb Rajoy “dos o tres veces” a la seu del partit a Pontevedra, quan Rajoy era secretari d’Aliança Popular (AP). El rei del narcotràfic a Espanya diu que també “em vaig reunir moltes vegades amb Manuel Fraga”, quan aquest era president d’AP.

Segons Oubiña, el partit rebia finançament d’ell sabent la procedència dels diners. El famós narcotraficant va passar 22 anys a la presó i en l’entrevista diu que “no he de pedir perdón a nadie, no debo nada a nadie. Si alguien quiere cobrarse algo, tendrá que ser en la montaña. Que elija arma y sombrero que yo ya los tengo”.

Que triï arma i barret que jo ja els tinc”. Oubiña admet que va acumular milers de milions de pessetes amb el contraban d’haixix i tabac i que va arribar a tenir policies a sou: ” Sense la col·laboració de les forces i cossos de seguretat de l’Estat, no es pot fer res”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas Depilación Láser