Press "Enter" to skip to content

Condemnats a 8 mesos de presó dos activistes per protestar contra VOX i HazteOir

Puntuació dels lectors

La decisió ha estat dictada pel titular del Jutjat d’Instrucció número 8 de Múrcia, en el marc d’un judici ràpid, després que tots dos acusats reconeguessin els fets i es conformaran amb les penes sol·licitades pel Ministeri Públic.

A més, pel segon dels delictes hauran de pagar una multa de 60 euros i una indemnització a l’agent de la Policia Nacional en quantia que es determinarà una vegada s’executi la sentència. Els dos processats, un jove, de 19 anys i nacionalitat espanyola; i un individu colombià, de 28 anys, van ser detinguts a les protestes que van protagonitzar al voltant d’un centenar de manifestants als afores de l’hotel on el president de VOX, Santiago Abascal, donava una conferència.

Es donava també la circumstància que els argentins Agustín Laje i Nicolás Márquez impartien, hores abans, una conferència-col·loqui titulada ‘Marxisme, feminisme i LGTBI’, que organitzava HazteOir.org.

Uns 50 agents van haver d’establir un cordó policial com a mesura de seguretat, ja que es van produir alguns moments de tensió entre alguns assistents a l’acte de VOX i els manifestants, la majoria joves.

Els manifestants van corejar consignes del tipus ‘Independència per a Catalunya’, ‘Ustedes son los degenerados’, ‘Aquí está la resistencia trans’, ‘Facistas, están en nuestra lista’, i també li van cridar a l’exfuncionari de presons i fundador de VOX, José Antonio Ortega Lara, a qui li van dir que “Vuelva al zulo”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas Depilación Láser