Press "Enter" to skip to content

El client assumir脿 per llei les despeses de taxaci贸 en una hipoteca

Puntuaci贸 dels lectors

Els grups parlamentaris del Congr茅s han acordat el repartiment de les despeses de la hipoteca que figurar脿 en la futura llei hipotec脿ria, deixant al consumidor el pagament de la taxaci贸 i adjudicant a l’entitat financera la resta.

El banc pagar脿 totes les despeses hipotecaris restants.

Aix铆, segons han informat fonts de la pon猫ncia que discuteix el projecte de llei de cr猫dit immobiliari, l’entitat financera haur脿 d’assumir les despeses corresponents a l’escriptura de la hipoteca, la gestoria i l’aranzel notarial.

Ser脿 el banc el que tindr脿 l’obligaci贸 de pagar els costos de la primera c貌pia del contracte, tot i que en cas que el client sol路liciti una c貌pia, haur脿 d’assumir el seu cost.

En aquest repartiment tamb茅 s’ha disposat que l’entitat financera assumeixi l’impost d’actes jur铆dics documentats, en l铆nia amb el decret llei aprovat pel Govern en el passat Consell de Ministres i en contra de la decisi贸 adoptada pel Tribunal Suprem.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas Depilaci贸n L谩ser