Press "Enter" to skip to content

El client assumirà per llei les despeses de taxació en una hipoteca

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
13Shares

Els grups parlamentaris del Congrés han acordat el repartiment de les despeses de la hipoteca que figurarà en la futura llei hipotecària, deixant al consumidor el pagament de la taxació i adjudicant a l’entitat financera la resta.

El banc pagarà totes les despeses hipotecaris restants.

Així, segons han informat fonts de la ponència que discuteix el projecte de llei de crèdit immobiliari, l’entitat financera haurà d’assumir les despeses corresponents a l’escriptura de la hipoteca, la gestoria i l’aranzel notarial.

Serà el banc el que tindrà l’obligació de pagar els costos de la primera còpia del contracte, tot i que en cas que el client sol·liciti una còpia, haurà d’assumir el seu cost.

En aquest repartiment també s’ha disposat que l’entitat financera assumeixi l’impost d’actes jurídics documentats, en línia amb el decret llei aprovat pel Govern en el passat Consell de Ministres i en contra de la decisió adoptada pel Tribunal Suprem.

Comentaris
Comparteix
13Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
13Shares