Press "Enter" to skip to content

Marc Márquez no sortirà al balcó de l’Ajuntament de Cervera per la pancarta de suport als presos polítics

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1244Shares
Puntuació dels lectors

El pentacampió del món de MotoGP Marc Márquez no sortirà demà al balcó de l’Ajuntament de Cervera, la seva ciutat, en els actes de celebració del seu nou títol, perquè el consistori no retirarà de l’edifici el cartell de suport als polítics catalans presos, segons que ha explicat a Europa Press el batlle, Ramon Royes.

Per qüestions protocol·làries i exigències de les grans empreses que patrocinen el pilot, el FanClub va demanar a l’ajuntament que retirés la pancarta del balcó, cosa que Royes ha descartat, segons que informa el diari Segre.

‘Per a mi no hi ha cap polèmica. En les reunions que hem tingut amb FanClub, els Mossos d’Esquadra, la policia local i els Bombers, va sortir aquesta qüestió. Em van demanar que retirés la pancarta i jo els vaig dir que no es podia retirar’, ha explicat.

Ha recordat que la pancarta hi era per un acord del ple per a donar suport als presos polítics. ‘De l’entorn de Márquez ens van dir que ell no sortiria. De la mateixa manera que ells han de respectar la nostra decisió, nosaltres respectem la seva.’

És el segon any que passa això. Segons Royes, ‘en Marc sortirà a la plaça, saludarà als fans i es fotografiarà amb ells com va fer l’any passat’.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
1244Shares
Ofertas Depilación Láser
1244Shares