Press "Enter" to skip to content

Rosa Díez esborra un tuit en què minimitzava el cas del franctirador que volia matar Pedro Sánchez

Puntuació dels lectors

Avui ens hem aixecat amb la notícia que els Mossos han detingut un home que planejava matar el president del Govern, Pedro Sánchez, en venjança per organitzar l’exhumació de les restes del dictador i genocida Francisco Franco del Valle de los Caídos.

Arran de la notícia, l’exlíder d’UPyD, Rosa Díez ha publicat un tuit en què trivialitza amb els fets. Minuts després, davant les crítiques dels usuaris de les xarxes socials ha esborrat el missatge, però ja era tard, ja que centenars de persones havien capturat el que havia posat.

“Detenido un vigilante de seguridad, sin antecedentes, que dijo en un chat que quería matar a Sánchez. Un mes en prisión preventiva.”, Va publicar Díez en el seu perfil oficial a Twitter.

“La tipa ha minimizado el hecho de que un francotirador de ultra derecha que guardaba un arsenal en su casa planease asesinar a Pedro Sánchez”, comenta un usuari de Twitter compartint el missatge esborrat per Díez.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 192
    Shares
Ofertas Depilación Láser