Press "Enter" to skip to content

Mango obrirà el 2019 un centre d’innovació digital al 22@ de Barcelona

Puntuació dels lectors

El grup Mango obrirà a principis de 2019 unes noves oficines al districte 22 @ de Barcelona, en què s’instal·larà el centre d’innovació digital de la companyia, especialitzat en el negoci en línia.

El grup tèxtil vol reforçar la seva divisió de venda en línia. Actualment ven per internet a 83 països i això suposa un 15,5% de la seva facturació. L’empresa confia que l’any que ve el percentatge pujarà fins al 20%.

A les noves oficines on Mango instal·larà el seu centre d’innovació digital s’hi destinarà part de l’equip que treballa actualment a la seu central, a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental).

En un comunicat, l’empresa també anuncia que està buscant “activament” diferents perfils professionals que es podrien incorporar al centre del 22@: enginyers desenvolupadors, experts en màrqueting digital de resultats (SEM) i product owners, entre d’altres.

L’objectiu de Mango amb aquestes noves oficines és garantir i impulsar els ritmes de creixement del negoci en línia. El 2017, la xifra de venda per aquest canal va arribar fins als 339,2 milions d’euros, un creixement del 15,4%.

La companyia ha registrat pèrdues en els dos últims exercicis, tot i que el 2017 el resultat negatiu va ser de 33 milions d’euros, un 45% menys que l’any anterior, de manera que l’empresa de moda retalla les pèrdues tot i que encara està en números vermells. La facturació de Mango el 2017 va ser de 2.194 milions d’euros, un 2,9% menys que l’any anterior.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 430
    Shares
Ofertas Depilación Láser